Opoja.net
Meka Mish

A e keni ditur se shpezët kanë një botë sikur të njerëzve?

Një studim i ri ka vërtetuar se shpezët dremitin për të qenë në gatishmëri mu sikur njeriu punëtor, i cili punon një kohë të gjatë dhe dremitën për të vazhduar të punojë.

Hulumtuesi në institutin Max Blank për Ornitologji (institut për studimin e shpezëve) thonë se shpezët janë sikur njerëzit në këtë aspekt.

Gjithashtu, ata thonë se truri i shpezëve emiton valët elektromagnetike sikur truri i njerëzve, ndërsa këtu duhet të potencojmë se çfarë thotë Allahu i Madhërishëm për zogjtë:

“Të gjitha kafshët në Tokë e të gjitha shpendët që fluturojnë me krahët e veta, janë në bashkësi të ngjashme me ju. Ne nuk kemi harruar asgjë në Librin Tonë. Pastaj të gjithë do të tubohen para Zotit të tyre.” (En-am, 38).

“Sulejmani e trashëgoi Davudin (në misionin e tij profetik) dhe tha: “O populli im! Neve na është mësuar gjuha e shpezëve…” (En-Neml, 16).

Gjiganti

Mos i humb

Pesë mundësi për të financuar biznesin tuaj edhe nëse nuk keni para

Opoja.net

Njihuni me djaloshin i cili është në gjendje që “automatikisht” të flasë, lexojë dhe shkruajë mbrapsht

Opoja.net

A e dini pse 1 Maji mbeti si Dita e Punëtorëve?

Opoja.net

Hyri në librin e rekordeve Guinness duke e shtyrë automjetin për 100 kilometra

Opoja.net

Çudia e fundit në Restelicë, delja hypi mbi kulmin e një shtëpie (Foto)

Opoja.net

Mos e drejtoni veturën kur keni pak karburant, kjo është arsyeja

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net