Opoja.net
Meka Mish

Afaristi Burim Piraj njofton se ka hasur në një bombë të pa shpërthyer

Afaristi i njohur nga Plava Burim Piraj, ka njoftuar qytetarët se te vendi i quajtur Uji i qetë kanë hasur në një mjet të pashpërthyer.

Kujtojmë ky vend është mjaft i preferuar nga vizitorë të shumtë nga vise të ndryshme të Kosovës por edhe nga turistë të huaj.

Postimi i afaristit Burim Piraj

Sot në bjeshkët e Sharrit në vendin e quajtur Uji i qetë e kemi has një mjet që dyshohet të jetë bombë e pa shpërthyer. Më poshtë janë fotot dhe koordinatat se ku është saktësisht ky mjet.
I lutem publikisht organeve kompetente të merren ne eliminimin e këtij mjeti.
Unë jam në dispozicion për çfarëdo informate në lidhje me këtë mjet.

Gjiganti

Mos i humb

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni

Gjysmë shekull ekzistencë: Gjimnazi ‘Ruzhdi Berisha’ përcjell edhe një gjeneratë të maturantëve

Fari Kolloni

Hajriz Meleqi për Garën e Diturisë: ”T’rrova, m’rrove, brisku i berberit”

Fari Kolloni

Aks ident trafiku në Dragash, një grua bëhet për spital

Opoja.net

Ambasada Amerikane e interesuar për investime në shkollën e Restelicës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net