Opoja.net
Meka Mish

Akuza për punësime politike në Dragash (Video)

Disa kandidatë për mësimdhënës në Dragash akuzuan Drejtorinë e Arsimit atje se ka shpërndarë testin në mënyrë që të përzgjidhen kandidatët e dërguar nga politika.

Por, akuza të tillë i mohon drejtori i Arsimit në këtë komunë.

Thotë se të pakënaqurit mund t’i drejtohen organeve kompetente.

Mos i humb

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do të blejë disa aparatura për QKMF-në

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net