Opoja.net
Meka Mish

Aty ku dy shpirtra luftojnë për një trofe, gara e madhe po vjen (Video)

Vrapimi i kuajve është një traditë që po vazhdon në komunën e Dragashit, më saktësisht në trevën e Opojës. Edhe pse kjo garë nuk zgjat më shumë se dy minuta, në vete përmban emocion, adrenalinë dhe spektakël.

Si çdo vit, edhe këtë vit organizohet evenimenti “Vrapimi i Kuajve” nga klubi i kuajve “Liridona”, garë e cila gara do të mbahet më 28 prill (e shtunë) në Mejdan të Opojës, duke filluar nga ora 13:00. Këtë, vit premtohet se spektakli do të jetë akoma më i madh për shkak se në garë do të jenë deri në dhjetë kuaj.

Evenimenti pritet të zbukurohet edhe më shumë nga qindra qytetarë të trevës së Opojës e më gjerë, të cilët do jenë prezent për të mbështetur favoritët e tyre.

Pjesmarrës në ketë garë do të jen:

GIZONE nga klubi “Kodra e kuajve” Durrës
Klubi “Panto” Tiranë
SERVINIVUK nga klubi “Hana tex” Shtime
ROMARIÇ nga klubi “Shoqëria” Shkup
AUTOSTRADA nga klubi “Plazhi Junior” Tiranë
OJABUNA nga klubi “Metal Kosova” Ferizaj
KASIRGO me pronar z.Mirsad Jakupi Bresanë
DIKTATI nga klubi “Liridona” Bresanë
ABUDABI me pronar z.Ajet Sinani Bresanë

Sponzor medial i kësaj gare është TVOPOJA dhe ne si staf i kemi ndjekur nga afër edhe ushtrimet e kuajve për një koh rreth dy javë, më posht po shpërndajm me ju disa nga fotot që kemi shkrepur gjat stervitjeve, ndersa në ditët në vazhdim do ju surprizojmë me materiale FULL HD nga TVOPOJA rreth kësaj gare, mos hezitoni që herë pas here ta kontrolloni faqen tonë në Facebook./Tv Opoja/

Gjiganti

Mos i humb

Xhirohet në Kosovë, shqiponja duke e ushqyer të vogëlin e saj me hardhucë

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm nga Komuna e Dragashit vizituan disa nga vendet turistike në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Sektori i bujqësisë me potencial për rritje të eksporteve në Kosovë

Opoja.net

Udhëheqësi i sektorit të bujqësisë së Dragashit po qëndron për vizitë studimore në Lubjanë të Sllovenisë

Opoja.net

Së shpejti tatim për arat që nuk punohen në Kosovë

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm të gjuhës angleze prezantuan vendet turistike të Prizrenit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net