Opoja.net

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Islame

Njerëzve të mirë nuk u ndryshohen vetitë edhe nëse u ndryshohen gjendjet.
Bujari mbetet bujar edhe nëse varfërohet.
Falësi mbetet falës edhe nëse i bëhet padrejtësi.
Disa fytyra mbeten të bukura edhe kur qortohen.
E disa të tjera trishtuese edhe madje kur qeshen.
Bukuria buron nga brendësia e shpirtrave dhe s’ka lidhje me pamjet e fytyrës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Loading...

Mos i humb

Porosi nga jeta në izolim

Kushtrim Guraj

Rrëfimi mbi të dërguarin e Zotit, Salihun a.s.

Kushtrim Guraj

T’u ndihmojmë njerëzve

Kushtrim Guraj

Rrëfimi për njeriun të cilit Allahu ia plotësoi çdo dëshirë

Kushtrim Guraj

Një mesazh i shkurtër nga sureja El-Kehf

Kushtrim Guraj

E dini duan (lutjen) e cila është ilaç për çdo brengë dhe pikëllim?

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net