Opoja.net
Meka Mish

BUZËQESHU!

Buzëqeshu kur ulesh me familjen tënde, ka njerëz që shpresojnë të kenë familje. Buzëqeshu kur shkon në punë, plot nga njerëzit kërkojnë punë. Buzëqeshu se je shëndoshë e mirë, të sëmurit e japin pasurinë që të shërohen.

Buzëqeshu sa je i gjallë dhe furnizohesh, të vdekurit e shpresojnë jetën që të punojnë vepra të mira. Buzëqeshu se ke Zot, që i lutesh dhe e adhuron atë, ka nga njerëzit që i bien në sexhde lopës. Buzëqeshu se je ti… ai je ti… tjetri shpreson të jetë si ti. Buzëqeshu edhe atë vazhdimisht, falënderoje Allahun dhe përhape kulturën e të buzëqeshurit në rrethin tënd.
O Zoti im, Ty të takon falënderimi ashtu si e meriton Madhëria Jote dhe Sundimi Yt.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Mos i humb

Devotshmëria midis mundësive dhe përtacisë

Opoja.net

Kur namazi është në vendin e parë në jetën tuaj, gjërat tjera automatikisht e zënë vendin e vet të duhur

Opoja.net

Dhe vjen fundi i ramazanit

Opoja.net

Zekati i fitrit – Rregulla dhe dobi

Opoja.net

Dhjetë ditët e fundit të ramazanit

Opoja.net

Dilemat rreth korrektësisë së agjërimit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net