Opoja.net
Meka Mish

Dalin rezultatet, këta janë mësimdhësësit e rinj në Komunën e Dragashit

Komuna e Dragashit, Drejtoriati për Arsim pas intervistimit të kandidatëve me 30 gusht, ka shpallur listën me mësimdhënësit e pranuar, njofton Opoja Sot.

Nga 16 kanditatët e pranuar, pjesa më e madhe e tyre do të fillojnë punën nesër me 3 shtator, ndërsa pjesa tjetër do të fillojnë punën.

Mësimdhënësit e pranuar

Blaç – Armend Kolloni (Matematikë)
Bresanë – Almira Sinani, Sebehate Rexhepi, Festina Neziri (Mesues klasor)
Pllajnik – Hava Hajredini (Mesuese klasore)
Kosavë – Kujtesa Sofi (Mesuese klasore)
Bellobrad- Fitim Tërshnjaku (Biologji)
Bellobrad – Liridona Krasniqi (Mesim klasor)
Brrut- Elvane Selmani (Mesuese klasore)
Zym – Diana Kolloni (Mesuese klasore)
Dragash – Sejat Domuzeti (Mesues klasor)
Rrencë- Hava Halimi (Mesuese klasore)
Dragash – Valmira Skeraj (Matematikë)
Dragash – Vahdete Hamdi (Gjuhe Angleze)
Dragash – Miran Nebiu (Lende mjeksore)
Dragash – Jeton Beshiri (Lendet e farmacisë)
Zaplluxhe – Nexhare Halimi (Edukatore)
Zgatar – Bekim Faiki (Zgatar)

Listën e plotë dhe pikët e të itervistuarve tjerë, mund ta gjeni në këtë link./Opoja.net/

Mos i humb

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do të blejë disa aparatura për QKMF-në

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net