Opoja.net
Meka Mish

Deponia e mbeturinave në Komunën e Dragashit është jashtë kontrollit

Kjo është pamja e deponisë së mbeturinave në Komunën e Dragashit, e cila ka dalur jashtë kontrollit dhe nuk i plotëson standardet mjedisore.

Mbeturinat janë të pa klasifikuara dhe të shpërndara në tërë hapësirën e deponisë, pa mbules dheu dhe gjeomembranë.

Kjo gjendje paraqet rrezik potencial për shëndetin publik dhe ambiental dhe është momenti i fundit për të vepruar organet kompetente, qendrore dhe lokale, derisa nuk është bërë vonë.

Mos i humb

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do të blejë disa aparatura për QKMF-në

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net