Opoja.net
Meka Mish

DIJE SE…!

Allahu nuk të bëri të mërzitesh, përveçse për t’u gëzuar.

Nuk mori nga ti, vetëm se për të të dhënë.

Nuk të bëri të qash, vetëm se për të të qeshur.

Nuk të privoi nga diçka, vetëm se për të të ngritur.

Nuk të sprovoi vetëm se nga ajo se… Ai të do.

Allahu na bëftë ty dhe mua, nga ata për të cilët thërritet në qiell… Unë e dua filanin dhe ju duajeni atë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Mos i humb

Devotshmëria midis mundësive dhe përtacisë

Opoja.net

Kur namazi është në vendin e parë në jetën tuaj, gjërat tjera automatikisht e zënë vendin e vet të duhur

Opoja.net

Dhe vjen fundi i ramazanit

Opoja.net

Zekati i fitrit – Rregulla dhe dobi

Opoja.net

Dhjetë ditët e fundit të ramazanit

Opoja.net

Dilemat rreth korrektësisë së agjërimit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net