Opoja.net

Disa përdorues të Facebook po shohin mesazhet e vjetra që shfaqen gabimisht

Disa përdorues të Facebook janë duke u ballafaquar me një virus të ri të çuditshëm në faqen e internetit të rrjetit social, pasi mesazhet e vjetra në historinë e tyre po dalin në sipërfaqe sikur të ishin të reja.

Raportet filluan të shfaqen në Twitter, ndërsa përdoruesit kryesisht u ankuan për faktin se po tregoheshin kujtime të turpshme apo edhe të dhimbshme.

Ndryshe nga funksioni “On This Day”, i cili u lansua tek përdoruesit në vitin 2015, duket se këto kujtime nuk po shfaqen me dashje, por më tepër për shkak të një çështjeje ende të paidentifikuar.

Facebook vetë ka konfirmuar për The Verge se disa përdorues janë me të vërtetë duke parë mesazhe të vjetra mes të rejave dhe ata po punojnë për një rregullim:

“Disa njerëz po shohin mesazhe më të vjetra në Facebook.com. Ne jemi të vetëdijshëm për këtë çështje dhe jemi duke punuar në mënyrë aktive për ta zgjidhur atë sa më shpejt që të jetë e mundur. Kërkojmë ndjesë për shqetësimin “.

Ashtu si me çdo gjë në Facebook, historia juaj e mesazheve ruhet në platformë një kohë të pacaktuar dhe mund të mos gjendet vetëm nëse përdoruesi zgjedh t’i fshijë ato.

Për shkak të kësaj, është gjithmonë e mundur që ky problem të ndodhë, edhe pse është ende diçka e çuditshme. Nëse ju keni hapur rrjetin social sot vetëm për të gjetur gjëra që dëshironi të harroni, mund të jetë një kohë e mirë për t’i fshirë ato kujtime përgjithmonë. /Telegrafi/

Mos i humb

Microsoft nuk do të largoj Paint nga Windows 10, tani për tani

Opoja.net

Facebook mund të bashkoj News Feed dhe Stories, në një format të vetëm

Opoja.net

Vjen interneti më i shpejtë në botë 5G

Opoja.net

Pas Instagramit, Facebook dhe Messenger poashtu po hiqen nga Windows 10

Opoja.net

Facebook kërkon nga përdoruesit fjalëkalimin e postës elektronike?

Opoja.net

Mbyllet Google+

Opoja.net

Çdo 41 sekonda shitet një Golf

Opoja.net

Si do të ndikojë rrjeti 5G në shëndetin tonë?

Opoja.net

Samsung prezanton seritë e reja të optimizuesve të zërit për televizorët QLED

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net