Opoja.net

Disa truqe që i ndihmojnë baterisë së iPhone të zgjasë më shumë

Çfarë duhet të bëni që bateria e telefonit tuaj iPhone të qëndrojë më gjatë e të mos harxhohet shpejtë.

E përditshmja ‘The Sun’ ka përzgjedhur disa nga truqet që ndihmojnë baterinë e ‘iPhone’-it të zgjasë më shumë.

Gjeni aplikacione të dyshimta për t’i fshirë

‘iPhone’-i juaj ka një mjet të integruar që ju lejon të zbuloni saktësisht se cilat aplikacione po e dëmtojnë baterinë tuaj.

Shkoni te Settings> Battery, dhe pastaj prisni që faqja të ngarkohet.

Më pas, prekni tek opsionin “Last 10 Days”, që zbulon përdorimin e baterisë për aplikacione të ndryshme nga java dhe gjysma e kaluar.

Nëse keni shpenzuar shumë kohë në një aplikacion por gjendet lartë në listën e aplikacioneve të përdorura, kjo nënkupton se është duke ua “shterruar” baterinë.

Aktivizo “Low Power Mode”

“Low Power Mode” do të ndalojë disa funksione që marrin shumë përqindje nga smartfoni juaj.

“Kur “Low Power Mode” është aktiv, iPhone juaj do të zgjasë më shumë, por disa veçori mund të kërkojnë më shumë kohë për t’u përditësuar ose përfunduar”, shpjegon Apple.

Aktivizo ‘Auto-Brightness’

Sa më i ndritshëm të jetë ekrani i telefonit tuaj, aq më shpejt jeta e baterisë do të harxhohet.

Pra, aktivizoni funksionin e Auto-Brightness, i cili do të rregullojë ndriçimin e ekranit bazuar në ndriçimin e ambientit.

Mos i humb

Instagram po punon për fshehjen e materialeve të papërshtatshme

Opoja.net

Microsoft nuk do të largoj Paint nga Windows 10, tani për tani

Opoja.net

Facebook mund të bashkoj News Feed dhe Stories, në një format të vetëm

Opoja.net

Vjen interneti më i shpejtë në botë 5G

Opoja.net

Pas Instagramit, Facebook dhe Messenger poashtu po hiqen nga Windows 10

Opoja.net

Facebook kërkon nga përdoruesit fjalëkalimin e postës elektronike?

Opoja.net

Mbyllet Google+

Opoja.net

Çdo 41 sekonda shitet një Golf

Opoja.net

Si do të ndikojë rrjeti 5G në shëndetin tonë?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net