Opoja.net

Djathi i Sharrit i mbrojtur përmes treguesit gjeografik!

Zëvendësministri i Bujqësisë, Mevludin Krasniqi sot ishte prezent në një takim pune në Ambasadën Franceze, takim ky i cili paraprihet nga një bashkëpunim dy vjeçar në mes kësaj ambasade dhe ministris së bujqësis e që synon ta mbroj djathin e Sharrit përmes treguesit gjeografik.

Rreth këtij takimi ka shkruar edhe z. Mevludin Krasniqi në profilin e tij në Facebook:

Sot patëm një takim pune në Ambasadën Franceze në Prishtinë për projektin “DJATHI I SHARRIT”!
Angazhimimi dhe bashkëpunimi disa vjeçar po jep rezultatet e veta!
Pas disa muajve (2019) ky projekt i përbashkët do të finalizohet, DJATHI I SHARRIT do të jetë i mbrojtur përmes treguesit gjeografik!

Mos i humb

Kosova bëhet me sigurime bujqësore

Opoja.net

Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë

Opoja.net

Kosova anëtarësohet në organizatën ndërkombëtare për ruajtjen e natyrës IUCN

Opoja.net

Ambasada amerikane u kërkon kosovarëve ta ruajnë rrëqebullin

Opoja.net

Thellohet kriza e grurit në Kosovë

Opoja.net

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Opoja.net

Ngritja e temperaturave favorizon fillimin e spërkatjeve në pemishte

Opoja.net

Temperaturat e kësaj jave, favorizojnë krasitjen e pemëve

Opoja.net

Pamje fantastike e natyrës dhe një dreri në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net