Opoja.net
Meka Mish

Dragashi me buxhet vetëm për paga dhe shpenzime komunale

Në seancën e fundit, pas shqyrtimit paraprak nga delegatët e Kuvendit Komunal të Dragashit është miratuar Korniza Afatmesme Buxhetore 2019-2021 dhe vendimin mbi Buxhetin për vitin 2019, i cili do të jetë 8 milionë e 404 mijë e 652 euro.

Në këtë buxhet janë përfshirë kategoria e pagave me 4 milionë e 568 mijë e 960 euro, mallra dhe shërbime me 868,908 euro, shpenzimet komunale me 130 mijë euro, subvencionet me 50 mijë euro dhe investimet kapitale me 2 milionë e 786 mijë e 784 euro. /Opoja.net/

Mos i humb

Në Dragash u zhvillua turneu i Pehlivanëve

Opoja.net

Konfiskohen disa lopë në Restelicë, u futën ilegalisht brenda Kosovës

Fari Kolloni

Kryetari Shabani: 15 Qershori ditë shprese e gëzimi, kur nga Komuna jonë u larguan forcat serbe

Fari Kolloni

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2019 në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Brenda dy ditësh, Komuna e Dragashit ‘i çon’ mbi 100 mijë euro në Restelicë

Fari Kolloni

Nga 13 e 14 rroga, tani kompania “Meka” edhe sigurim shëndetësor për punëtorët e saj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net