Opoja.net
Meka Mish

Drejtoria e Arsimit në Dragash gjithmonë në mbështetje të nxënësve

Në SHFMU ” Shaban Shabani” në Llopushnik, dhe SHFMU “Fetah Sylejmani” në Dragash për t’i takuar nxënësit nga Pllava dhe Rrenci të cilëve nga 3 shtatori i këtij viti, Drejtoria e Arsimit ju siguron transport nga Komuna, në relacionin Pllavë-Llopushnik dhe Dragash- Rrenc.
Projekte të tilla do të shtrihen edhe në relacione të tjera.
Drejtoria e Arsimit gjithnjë në mbështetje të nxënësve.

Mos i humb

Në Dragash u zhvillua turneu i Pehlivanëve

Opoja.net

Konfiskohen disa lopë në Restelicë, u futën ilegalisht brenda Kosovës

Fari Kolloni

Kryetari Shabani: 15 Qershori ditë shprese e gëzimi, kur nga Komuna jonë u larguan forcat serbe

Fari Kolloni

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2019 në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Brenda dy ditësh, Komuna e Dragashit ‘i çon’ mbi 100 mijë euro në Restelicë

Fari Kolloni

Nga 13 e 14 rroga, tani kompania “Meka” edhe sigurim shëndetësor për punëtorët e saj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net