Opoja.net
Meka Mish

Ekslukzive: Publikohet lista e nxënësve të Opojës në vitin 1950

Prof. Dr. Nuridin Ahmeti, hulumtues shkencor në Institutin Albanologjik në Prishtinë, ka publikuar listën e nxënëseve nga Opoja të vitit 1950.

Gjenerata e Parë e pas Luftës së Dyte Botërore që e përfunduan shkollën fillore me 1950 në Opojë dhe shprehen interesim për të vazhduar edhe me tutje.

Dokumenti është nxjerr nga arkivat e rajonit./OpojaSot.com

Mos i humb

Në Dragash u zhvillua turneu i Pehlivanëve

Opoja.net

Konfiskohen disa lopë në Restelicë, u futën ilegalisht brenda Kosovës

Fari Kolloni

Kryetari Shabani: 15 Qershori ditë shprese e gëzimi, kur nga Komuna jonë u larguan forcat serbe

Fari Kolloni

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2019 në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Brenda dy ditësh, Komuna e Dragashit ‘i çon’ mbi 100 mijë euro në Restelicë

Fari Kolloni

Nga 13 e 14 rroga, tani kompania “Meka” edhe sigurim shëndetësor për punëtorët e saj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net