Opoja.net
Meka Mish

Facebook është duke i mbyllur shumicen e faqeve islamike në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri

Facebook është duke i mbyllur shumicen e faqeve islamike në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri

Kohët e fundit shumë faqe të mëdha Islamike në Facebook janë mbyllur për shkak të intolerancës dhe gjuhës së urrejtjes që këto faqe kanë përdorur kundër grupeve të ndryshme shoqërore që kanë pikpamje të ndryshme.

Faqet që janë mbyllur nga Facebook janë: ‘Koha Islame” me 230,000 pëlqime, faqja “Audionur” me 70,000 pëlqime, po ashtu është fshirë edhe faqja “Kurani –mrekullia e Kuranit” me 670,000 pëlqime, pastaj faqja Gurbetqar/e Musliman/muslimane me 60,000 pëlqime dhe disa faqe të tjera.

Këto faqe gjatë gjithë kohës kanë promovuar urrejtje duke përdorur gjuhë të rëndë që bien ndesh me poltikat e Facebook-ut dhe për shkak të raportimeve të shumta nga shqiptarët.

Mos i humb

Aplikacioni i popullarizuar, që është shkarkuar më së shumti

Opoja.net

Facebook do t’i paguajë njerëzit për informacionet se si e përdorin telefonin

Opoja.net

Instagram prezanton aftësinë e shtimit të teksteve të këngëve në Instagram Stories

Opoja.net

Hakerat mund të marrin fjalëkalimin tuaj duke dëgjuar se si i shtypni shkronjat

Opoja.net

Windows 10 përforcon pozitën prijëse mes sistemeve operative desktop

Opoja.net

AMD prezantoi procesorët 12-core, me çmim shumë ekonomik (Foto)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net