Opoja.net

Facebook Messenger sjell tiparin e fshirjes së mesazhit pas dërgimit

Teknologji

Ka shumë aplikacione për mesazhe që ju lejojnë të ktheni një mesazh brenda një afati kohor të caktuar pasi ta keni dërguar. Facebook Messenger, një nga aplikacionet më të përdorura për mesazhe, së shpejti do të marrë këtë funksion. Kompania vetë ka konfirmuar se funksioni i Messenger të Facebook do të arrijë së shpejti.

Facebook zbuloi se kjo veçori po vjen së shpejti nëpërmjet shënimeve për versionin 191.0 Messenger të Facebook për aplikacionin iOS. Shënimet tregojnë se përdoruesit do të kenë 10 minuta për të fshirë një mesazh, pas dërgimit.

Kjo nuk vjen si një surprizë e plotë. Është raportuar fillimisht muajin e kaluar se Facebook ka gjasa të zhvillojë këtë tipar për Messenger. Facebook vetë deklaroi përsëri në prill të këtij viti se do ta shtonte këtë veçori.

Kufiri dhjetë minutësh nuk është aq bujar sa edhe ora e plotë që përdoruesit e WhatsApp-it marrin për të fshirë një mesazh të dërguar gabimisht.

WhatsApp, siç disa prej jush mund të jenë të vetëdijshëm, është në pronësi të Facebook. /Telegrafi/

Mos i humb

Facebook më në fund me opsionin e fshirjes së historisë

Opoja.net

VLC Media Player duhet ta përditësoni sa më shpejtë

Opoja.net

Facebook po punon në sistemin e errësimit të ekranit

Opoja.net

NASA dhe INTEL vijnë në Kosovë!

Opoja.net

Instagram ua mundëson përdoruesve të raportojnë informatat e rrejshme

Opoja.net

Të rinjtë shqiptarë krijojnë platformën Kswallet, ofron mikrotransaksione të monedhave digjitale

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net