Opoja.net
Meka Mish

Festimi i ditës së shkollës Sezai Surroi (Foto, Video)

Sot në Bellobrad është festuar dita e shkollës Sezai Surroi , në një program ku ishin të pranishëm zyrtar nga komuna e Dragashit, musafir nga shkolla Elmaz Ademi Kukës si dhe drejtor e arsimtar nga shkollat e komunes tonë.

Programin e filloi drejtori i shkollës z. Ziqiri Skenderi, i cili uroi nxënesit dhe arsimtarët dhe njëherit u dha merita të gjithë atyre që hargjojnë energji për zhvillimin e arsimit në ketë shkollë.

Fjalen e morën edhe nënkrytetari i kuvendit komunal z. Selami Saiti i cili kujtoi kontributin shekullor si dhe sakrificat e mëdha të mësuesve, si dhe drejtori i drejtoratit të arsimit z. Vloran Cenaj i cili shprehu se shkolla është vëndi më i frekuentuar dhe me i dashur, njëherit ai premtoi mbeshtetje dhe zhvillim në arsim.

Në emer të stafit dhe nxënesve të shkollës Elmaz Ademi, z.Fadil Shaqiri uroi për ditën e shkollës si dhe foli për bashkpunimin e mrekullueshëm në mes shkollave me ç’rast i dhuroi shkollës Sezai Surroi një punim si dhurat që tregon lidhjën vllazërore nërmejt këtyre dy shkollave.

Në ketë program u vlersua edhe puna e arsimtarëve që do të pensionohën ketë vit, ku u shperblyen me nga një dhurat simbolike si kujtim për ta.

Programi festiv vazhdoi me performancën e shkollës Elmaz Ademi si dhe poezi e valle nga nxënesit e shkollës Sezai Surroi.

Gjiganti

Mos i humb

Thaçi: Të bashkohemi për dënimin e gjenocidit të Serbisë

Opoja.net

Gashi në Berlin: Kosova e përkushtuar në bashkëpunim rajonal në fushën e rinisë

Opoja.net

Kosovari i verbër, lexues entuziast i Kur’anit

Opoja.net

Përfaqësuesit e Preshevës: Bashkimi me Kosovën, e vetmja zgjidhje

Opoja.net

Kontingjenti i Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtrimin e NATO-s “Immediate Response-19”

Opoja.net

Rreth gjashtë muaj nga vendosja e taksës – eksporti i produkteve serbe në Kosovë ka rënë prej 98.2 për qind

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net