Opoja.net
Meka Mish

Mos i humb

Në Dragash u zhvillua turneu i Pehlivanëve

Opoja.net

Devotshmëria midis mundësive dhe përtacisë

Opoja.net

Konfiskohen disa lopë në Restelicë, u futën ilegalisht brenda Kosovës

Fari Kolloni

Kryetari Shabani: 15 Qershori ditë shprese e gëzimi, kur nga Komuna jonë u larguan forcat serbe

Fari Kolloni

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2019 në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Brenda dy ditësh, Komuna e Dragashit ‘i çon’ mbi 100 mijë euro në Restelicë

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net