Opoja.net
Meka Mish

Fillon sezoni turistik te Liqeni i Breznes

Me ardhjen e ditëve të nxehta, fshatit Brezne po i shtohet gjallëria.

Sigurisht meritën më të madhe për këtë gjallëri e ka Liqeni.

Këtë sezon disa elemente infrastrukturore janë ndërtuar buzë liqenit dhe turistët nuk po mungojnë.

Në një foto që është postuar në rrjete sociale shihet një pamje magjepse e Liqenit që ka filluar të mbushet me turistë.

Gjiganti

Mos i humb

Xhirohet në Kosovë, shqiponja duke e ushqyer të vogëlin e saj me hardhucë

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm nga Komuna e Dragashit vizituan disa nga vendet turistike në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Sektori i bujqësisë me potencial për rritje të eksporteve në Kosovë

Opoja.net

Udhëheqësi i sektorit të bujqësisë së Dragashit po qëndron për vizitë studimore në Lubjanë të Sllovenisë

Opoja.net

Së shpejti tatim për arat që nuk punohen në Kosovë

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm të gjuhës angleze prezantuan vendet turistike të Prizrenit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net