Opoja.net
Meka Mish

Fondi për Zhvillim Lokal dhe projekti InTerDev 2, nënshkruan kontrata të granteve për 3 fermerë përfitues

Fondi për Zhvillim Lokal dhe projekti InTerDev 2, financuar nga Agjensioni Austriak për Zhvillim dhe realizuar në partneritet me Komunën e Dragashit, sot ka organizuar nënshkrimin e kontratave të granteve për 3 fermerë përfitues nga skema e granteve, gjegjësisht thirrja e dytë për aplikim. 3 përfituesit, prej tyre 2 gra, nga sektori i shpeztarisë dhe frutave malore, me grantet e pranuara do të kenë mundësi të përmirësojnë kushtet e prodhimit dhe të zgjerojnë veprimtaritë e tyre me përfshirjen edhe të punëtorëve shtesë.

Meqenëse nevojat për mbështetje në këtë sektor janë të mëdha, partnerët e përfshirë në realizmin e kësaj skeme shpresojnë për rritjen e numrit të përfituesve në thirrjet e radhës.

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and indoor

 

Gjiganti

Mos i humb

Dragash: Kërc ënon bashkëshorten nëpërmjet mesazheve telefonik

Opoja.net

‘Sofra e Ymer Prizrenit’ në Zgatar vjen më 8 qershor: Shumë aktivitete kulturore dhe çmime për pjesëmarrësit

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do t’i ‘testojë’ në vrapim fëmijët e lindur në vitin e Pavarësisë

Fari Kolloni

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net