Opoja.net

Frangu zviceran, në nivelin më të ulët

Të martën 1 euro kushtonte deri në 1.1444 franga zvicerane, e cila ishte aq e shtrenjtë, siç ishte në fillim të nëntorit.

Në afat më të gjatë, “Deutsche Bank” pret që frangu zviceran të mbetet i fortë, sipas një studimi nga banka. Për shkak se shumë investitorë zviceranë, duke përfshirë sigurimet pensionale, preferuan të mbajnë paratë e tyre në Zvicër dhe nuk investuan jashtë, përcjell albinfo.ch.

Ky trend ka të ngjarë të vazhdojë, thotë studimi. “Bizneset ngurrojnë të mbajnë likuiditetin në monedhat e huaja”.

Arsyeja kryesore për forcën e frangut, pra, nuk është roli i saj si një “strehë e sigurt” për spekulimet në tregjet bankare. /Telegrafi/

Mos i humb

70 vjet NATO

Opoja.net

Nuk u pranua në Universitetin e Prishtinës, pranohet në Universitetin e Gjenevës

Opoja.net

Zviceranët po blejnë gjithnjë e më pak në Gjermani

Opoja.net

BB prezanton raportin ekonomik për Kosovë dhe vendet e Ballkanit

Opoja.net

Sa para merr një refugjat në Zvicër?

Opoja.net

Shqiponja e Xhakës zgjidhet fotografia më e mirë e vitit në Zvicër

Opoja.net

Gjermania jep lajmin e keq për shqiptarët që zihen duke punuar në të zezën

Opoja.net

Pse Zvicra ka sistemin më të mirë shëndetësor në botë?

Opoja.net

Sot shënohet Dita Botërore e Ujit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net