Opoja.net
Meka Mish

Google do të përkthejë artikujt e Wikipedia në Anglisht

Google do të përkthejë artikujt e Wikipedia në Anglisht

Google do të ndihmojë Fondacionin Wikimedia të sjellë më shumë artikuj të Wikipedia në më shumë gjuhë.

Fondacioni shtoi Google Traslate si opsion të cilin editorët mund ta përdorin për të përkthyer përmbajtje në gjuhën angleze.

Fondacioni thotë se editorët vullnetarë të Wikipedia e kanë kërkuar prej kohësh integrimin e Google Translate.

Përveç se do të ofrojë përkthime më të sakta, Google Translate do të sjellë mbështetje për 15 gjuhë të reja.

Të gjitha përkthimet do të publikohen dhe integrohen në Wikipedia falas. /Ballkani.info

Mos i humb

Google po teston një metodë për ndarjen e kërkimeve tuaj me të tjerët

Opoja.net

YouTube po konsideron bartjen e tërë materialit për fëmijë në YouTube Kids

Opoja.net

Libra: Facebook publikon zyrtarisht kripto-valutën e tyre të parë

Opoja.net

Aplikacioni i popullarizuar, që është shkarkuar më së shumti

Opoja.net

Facebook do t’i paguajë njerëzit për informacionet se si e përdorin telefonin

Opoja.net

Instagram prezanton aftësinë e shtimit të teksteve të këngëve në Instagram Stories

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net