Opoja.net
Meka Mish

Hyrmet Njazi Sylejmani 

I lindur më 1964 në fshatin Bresanë -Më 26 maj të vitit 1999 së bashku me kushërinjtë Rafet e Sami Abdylmexhitin dhe djemtë e tyre Shefikun e Baharin si dhe djalin e Dajes Mirsatin, është vrarë nga forcat serbe në ”Masakrën e Tususit” në Prizren, ku ka jetuar me familje. Para se ta vrasin forcat serbe ia kanë djegur shtëpinë e përbashkët me vëllezërit Selami e Xhemil Sylejmani.

Praparakisht bashkë me Mirsatin, Shefikun e Beharin, janë kapur nga forcat serbe dhe përreth një muaj është detyruar të hapte istikame lufte. Disa ditë pas lirimit është vrarë nga forcat serbe në lagjen e Tususit. Ka qenë baba i dy fëmijëve.

Gjiganti

Mos i humb

Edhe një Opojan Doktor i Shkencave Besim Myrtezani

Opoja.net

Inxhinier i pylltarisë Naim Ramadani

Opoja.net

Emra Opojanesh që nuk harrohen, Ymrije Beqaj

Opoja.net

Përkujtojmë dëshmorin e kombit, Vahidin Hajrizi nga Kuklibegu

Opoja.net

Zyber Krasniqi, producent dhe artist nga Breznja e Sharrit

Opoja.net

EDHE NJË OPOJAN DOKTOR I SHKENCAVE!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net