Opoja.net

I vjedhin bikun, banori nga Zymi kërkon ndihmë që ta gjejë

Sot janë bërë 2 ditë që i ka humbur ose ia kanë vjedhur bikun banorit nga Zymi i Opojës, Lavdrim Veliu.

Sipas tij në ora 02.00 të natës mund ta ken vjedhur hajant, bikun të cilin e ka ruajtur për ta shitur pasi kushtet e tij janë mjaftë të vështira. Lavdrimi rastin e ka paraqitur edhe në Polici, gjithashtu ai ka kërkuar edhe nga mediat lokale që ta ndihmojnë për të informuar lexuesit.

“Ju lutem të gjithëve që kanë ndonje informacion ose diksuh që e ka parë bikun që është në foto ma kanë vjedhur me datën 11.11.2018, në të lajmrohen në 044-398660” thuhet në lutjen e tij për ta ndihmuar. /Opoja.net/

Mos i humb

Kosova bëhet me sigurime bujqësore

Opoja.net

Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë

Opoja.net

Kosova anëtarësohet në organizatën ndërkombëtare për ruajtjen e natyrës IUCN

Opoja.net

Ambasada amerikane u kërkon kosovarëve ta ruajnë rrëqebullin

Opoja.net

Thellohet kriza e grurit në Kosovë

Opoja.net

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Opoja.net

Ngritja e temperaturave favorizon fillimin e spërkatjeve në pemishte

Opoja.net

Temperaturat e kësaj jave, favorizojnë krasitjen e pemëve

Opoja.net

Pamje fantastike e natyrës dhe një dreri në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net