Opoja.net

Joga për dobësim: Ushtrim i cili ndihmon që shpejt dhe shëndetshëm ta zgjidhni problemin e shtresave yndyrore

Një ndër aktivitetet më të adhuruara, i cili, pos angazhimit të trupit, i sjell edhe qetësi shpirtit është joga, prandaj ne po jua paraqesim video-jogën e treningut me ushtrimet interesante kundër shtresave yndyrore.

Shumica procedurën e dobësimit e fillojnë me ndryshimin e regjimit të ushqimit, mirëpo është me rëndësi të dini që aktiviteti fizik është i domosdoshëm, si për eliminimin e tepricës së kilogramëve, ashtu edhe për ruajtjen e shëndetit të eshtrave, organeve, muskujve, madje edhe të shëndetit mendor, transmeton Telegrafi.

Këtë video e kanë shikuar më shumë se 7 milionë njerëz, ndërkaq komentet kanë qenë më shumë se pozitive.

Shumica kanë komentuar se si me ndihmën e këtyre ushtrimeve kanë arritur t’i eliminojnë kilogramët më shpejt sesa kanë pritur, ndërkaq shumicës ky trening u është bërë pjesë përditshmërie, madje edhe pasi që janë dobësuar.

Instruktorja Adrian thekson që krahas dobësimit, këto ushtrime janë të mira për aktivizimin e gjithë trupit, stimulimin e stomakut dhe mirëmbajtjen e shëndetit të traktit digjestiv.p

Mos i humb

Doktorët e syve i tregojnë këshillat që duhet t’i ndiqni për të mos pasur nevojë për syze

Opoja.net

Shkollimi ndërlidhet me një zemër më të shëndetshme

Opoja.net

Me qumësht kundër sëmundjeve të eshtrave

Opoja.net

Perime të cilat pastrojnë organizmin

Opoja.net

Çka është leukemia, si shkaktohet dhe llojet e saj

Opoja.net

A duhet të shqetësohemi për këtë shenjë në syrin tonë? Çfarë është ajo dhe si kurohet

Opoja.net

Kur rrezikohet shikimi i fëmijëve

Opoja.net

Përse bebet e duan lojën e fshehjes?

Opoja.net

Çfarë është bronkiti kronik?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net