Opoja.net

KEDS-i thotë: Kysmet do të vijmë ta rregullojmë

Kosova

Kuvendari i LDK-së në Kuvendin e Prizrenit, Petrit Hoxhaj ka reaguar në faqen e tij në fejsbuk ndaj KEDS-it, lidhur me mos intervenimin dhe sanimin e shtyllave elektrike në fshatin Vlashnje të Prizrenit, ku sipas tij ka dy vite që KEDS-i është i informuar dhe nuk ka ndërmarrë asgjë , edhe pse këto shtylla elektrika po paraqesin rrezikshmëri për banorët e këtij lokaliteti. Ai shprehet i shqetësuar ndaj KEDS-it për neglizhencën e tyre në rajonin e Vërrinit

Ja reagimi i plotë:

Ka që dy vite që është lajmëruar KEDS-i për këtë gjendje të rrezikshme të shtyllave elektrike në Vlashnje , por përgjigjja e KEDS-it është :
“Kysmet, do të vijmë ta rregullojmë”
Por unë kam një pyetje, kur është ky “Kysmet “që ju të vini, apo ndoshta duhet të ndodh ndonjë fatkeqësi, e ju të intervenoni.
Sinqerisht, është shumë shqetësuese çështja e KEDS-it në zonën e Vërrinit”, ka shkruar kuvendari, Hoxhaj ./tvprizreni.info/

Mos i humb

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë protokoll për themelimin e Task-Forcës kundër kërcënimeve të sigurisë

Opoja.net

Kurti për The Guardian: BE-ja është krijuar si kundërpërgjigje ndaj fashizmit, po ikë e frikësuar përballë populistëve dhe fashizmit

Opoja.net

Mësimet e Kosovës nga lodhja e BE-së me Ballkanin Perëndimor

Opoja.net

Mbi dy mijë zyrtarë policorë u larguan nga Policia e Kosovës, që nga themelimi i saj

Opoja.net

Në Kosovë ndodhin rreth 80 martesa të miturve në vit

Opoja.net

Forca e Sigurisë e Kosovës zë vendin e dytë në garën ndërkombëtare “Cambrian Patrol 19”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net