Opoja.net
Meka Mish

Këngëtarja e njohur botërore në video klipit të saj vendosë Nesim Kryeziu nga Opoja

Këngëtarja e njohur botërore në qendër të vidio klipit të saj e ve edhe Nesim Opojën – Kosovën.
Një këngë që duhet parë çdo opojar dhe kosovar, ngase Nesimi Kosova na nderon edhe kur nuk është në mesin tonë. Nësim Kryeziu nuk vdes kurrë.

Ja çfarë shkruan regjisori Murphy, i këtij video – kripi për Nesim Kryeziun

Murphy në këtë rast thotë: ‘We salute the life of Nesim Kryeziu (1938-2016) the wonderful man in the film performing a traditional dance with a glass of water on his head at a wedding in his village of Brezne in the Opoja region of Kosovo.”
E nderojmë jetën e Nesim Kryeziut (1938-2016) burrit të mrekullueshëm, i cili është në këtë video-klip që luan valle tradicionale me gotë në krye në një dasmë në fshatin e tij, në Brezne në regjionin e Opojës në Kosovë’.

Një falënderim të veçantë duhet ti shkon mikes sime Eli Krasniqi, e cila e dërgojë këtë regjisor në Opojë tek Nesim Kryeziu.

Shikone videon më poshtë:

KG 2

Mos i humb

Sulmohet tekniku medicional në Dragash

Opoja.net

Vidhen para në një shtëpi Dragash

Opoja.net

Dragashi argëton diasporën me Festival folkloriko – burimor

Opoja.net

Është nënshkruar kontrata për zgjerimin e rrugës Zhur-Dragash-Zaplluxhe-Brod

Opoja.net

Theren me thikë dy pylltar në Dragash

Opoja.net

Të mërkuren sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të Dragashit, fatmirësisht pa të lënduar

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net