Opoja.net
Meka Mish e re

Kështu mund t’i hiqni shenjat e djegies në hekur

Në këtë mënyrë mund t’i hiqni shenjat të djegies në hekur përmes paracetamolëve.

Nëse jeni person që përdorni rregullisht hekurin për hekurosjen e rrobave të ndryshme, mund të keni vënë re diçka.

Me kalimin e kohës, hekuri juaj do të zhvillojë shenja djegieje, si pjesë e konsumit ditor, transmeton lajmi net.

Fatkeqësisht, këto shenja mund të njollosin edhe rrobat, në rast se nuk jeni të kujdesshëm.

Lajmi i mirë është që ne jetojmë në një epokë të lavdishme të pastrimit, prandaj mos kini frikë – ka një zgjidhje për ato shenja të bezdisshme.

Gjithçka që iu nevojitet janë tabletat e paracetamolit, për t’ia kthyer shkëlqimin hekurit tuaj.

Ky truk i zgjuar është miratuar nga një numër i panumërta nënash.

Ajo që ju duhet të bëni është ta aktivizoni hekurin tuaj në nxehtësinë më të lartë.

Pastaj, mbajeni tabletën e paracetamolit me një palë piskatore dhe, me kujdesje të lartë, fshijeni pjesën e prekurmbi sipërfaqen e metaleve të nxehtë.

Mos i humb

Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”

Opoja.net

Telefoni, 18 herë më shumë baktere se tualeti

Opoja.net

Momenti kur shmanget tragjedia për një “fije floku”

Opoja.net

Ngarkoi telefonin në xhami, la para dhe një mesazh

Opoja.net

Kujdes si e përdorni bankonatin! Më kurrë mos merrni vërtetim pas transaksionit!

Opoja.net

Vjen edhe aeroplani i parë elektrik në botë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net