Opoja.net
Meka Mish

Këta janë donatorët që ndihmuan 50 familje në Dragash

Ashtu siç edhe raportuam dje, Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” në bashkëpunim me komunën e Dragashit, kanë ndarë pako me gjëra ushqimore për 50 familje në nevojë.

Ndërsa sot media ka publikuar donatorët e këtij aksioni humanitar:
Zeqir Krasniqi – Prishtinë (ka ndihmuar 20 familje)
Amir Gurgurofci (ka ndihmuar 19 familje)
LV – Reçanë (ka ndihmuar 10 familje)
Durim Destani – Zvicër (ka ndihmuar një familje)

Ndërkohë sot në një postim në Facebook, asambleisti i LVV-së, Laurat Krasniqi, ka përgënjeshtruar lajmin se komuna ka kontribuuar në aktivitet.

“Komuna e Dragashit nuk ka kontribuar asgjë në këtë aktivitet. Komuna po tenton të përfitoj nga rastet të tilla dhe nga fatkeqësia e gjendjes së renduar ekonomike e banorëve lokal”, ka shkruar Krasniqi në Facebook. /Opoja Sot/

Gjiganti

Mos i humb

Dragash: Kërc ënon bashkëshorten nëpërmjet mesazheve telefonik

Opoja.net

‘Sofra e Ymer Prizrenit’ në Zgatar vjen më 8 qershor: Shumë aktivitete kulturore dhe çmime për pjesëmarrësit

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do t’i ‘testojë’ në vrapim fëmijët e lindur në vitin e Pavarësisë

Fari Kolloni

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net