Opoja.net

KF OPOJA do të luaj me fanela me stemën dhe mbishkrimin në emër të klubit

Opoja Sport

Të nderuar miq, sot për herë të parë KF OPOJA do të luaj me fanela me stemën dhe mbishkrimin në emër të klubit dhe kjo na u mundësua nga Liga shqiptare e futbollit në Austri, klubi i asaj lige Fc TIMI dhe angazhimi i veçantë i Vaxhid Bislimi! Ne si klub, në emër te drejtuesve, lojtarëve dhe gjithë simpatizuesve të KF OPOJA shprehim përzemërsisht falenderimet tona për donatorët, iu deshirojmë suksese dhe punë të mbarë në futboll e në jetë! Shpresojmë që ky të jetë shembull i dashamirëve të tjerë të futbollit. Sot keni një arsye më shume të prezentoni në stadium, andaj iu ftojmë të gjithëve të na përkrahni. / OPOJA.Net

10402815_794343433923274_5372547930710857628_n 10372034_794343497256601_1935288078804836264_n 10371691_794343457256605_2833464084766478683_n10325621_794343370589947_970228174765984433_n

Mos i humb

Prokurimi për ujësjellësin kryesor kthehet në rivlerësim për të tetën herë në Dragash

Opoja.net

Kryesuesi në Dragash tregon si ndodhën gabimet me vota për PDK-në

Opoja.net

Zbulohen keqpërdorime në numërimin e votave në Dragash

Opoja.net

Në fshatin Kuk të Dragashit gjenden 94 mina të pashpërthyera që nga lufta e fundit në Kosovë

Opoja.net

Policia arreston dy persona në Dragash – Ua konfiskon pistoletat!

Opoja.net

“Solid” hap fabrikë në Dragash, kërkon 90 punëtore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net