Opoja.net
Meka Mish

Kompania nga Dragashi rriti numrin e punëtorëve pas taksës 100% ndaj Serbisë

Kompania nga Dragashi rriti numrin e punëtorëve pas taksës 100% ndaj Serbisë

Pirro Piraj, nga kompania për prodhimin e mishit “Meka”, e ka quajtur vit tejet të suksesshëm vitin 2018 në krahasim me vitin 2017. Ka thënë se gjatë vitit të fundit ka shënuar rritje prej 30% kompania e tij.

Ai ka thënë se që nga koha kur është vendosur taksa prej 100% ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës është shtuar edhe numri i punëtorëve të kësaj kompanie.

“Viti 2018 për kompaninë tonë ka qenë fantastikë, gjatë këtij viti kemi shënuar rritje mbi 30% në krahasim me vitin 2017!. Vlen të theksohet që nga momenti i vendosjes së taksës numri i të punësuarve në kompaninë tonë u rrit për shtatë punëtor e që në vazhdim shpresojmë ta rrisim edhe më shumë!”

“Faleminderimi i takon Zotit së pari, bashkëpunëtorëve si dhe të gjithë juve konsumator të dashur që i konsumoni pa hezitim produktet tona!”, ka shkruar ai në Facebook.

Mos i humb

Qytetarët pastrojnë, Komuna shpenzon: Mbi 65 mijë euro të raportuara si shpenzime për mirëmbajtjen e rrugëve dimërore

Fari Kolloni

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net