Opoja.net
Meka Mish e re

Komuna e Dragashit ndanë mirënjohje për mësimdhënës dhe drejtorë më të mirët për vitin 2018

Sot janë ndarë mirënjohje për mësimdhënës dhe drejtorë të shkollave të përzgjedhur nga komunat e tyre si më të mirët për vitin 2018.

Nga komuna e Dragashit mësimdhënësi më i mirë është zgjedhur Bilall Berisha dhe drejtorët me të mirë Elvir Ilijazi dhe Ajet Reshiti.

Mirënjohjet janë ndarë me qëllim të vlerësimit dhe respektimit të punës dhe angazhimit të tyre për edukimin dhe arsimimin e gjeneratave të reja, duke inkurajuar të gjithë për të ndjekur shembullin e tyre. /Opoja.net/

KG 1

Mos i humb

Sulmohet tekniku medicional në Dragash

Opoja.net

Vidhen para në një shtëpi Dragash

Opoja.net

Dragashi argëton diasporën me Festival folkloriko – burimor

Opoja.net

Është nënshkruar kontrata për zgjerimin e rrugës Zhur-Dragash-Zaplluxhe-Brod

Opoja.net

Theren me thikë dy pylltar në Dragash

Opoja.net

Të mërkuren sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të Dragashit, fatmirësisht pa të lënduar

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net