Opoja.net
Meka Mish

Kur bie borë në Dragash…

Kur bie borë në Dragash…

Rrugët kryesore të kalueshme, probleme nëpër fshatra Komuna e Dragashit po përballet me reshje të mëdha të borës, ndërsa temperatura më e ulët ka shënuar minus 25 gradë Celsius.

Rruga kryesore Prizren Dragash-Brod, është e hapur për qarkullimin e automjeteve, por në disa fshatra ka vështirësi./21Media

Mos i humb

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do të blejë disa aparatura për QKMF-në

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net