Opoja.net
Meka Mish

Policia në Prizren, kontrollon nxënësit gjatë udhëtimit me autobusë

Policia Rajonale në Prizren gjatë ditës së sotme ka realizuar një urdhër kontroll të nxënësve nëpër autobus, në disa lokacione në hyrje të qytetit të Prizrenit, me qëllim të parandalimit të dukurive negative.

Ky plan operativ ka për qëllim ofrimin e sigurisë për nxënësit e të gjitha niveleve, me qëllim të parandalimit të dukurive negative, thonë për TV Prizreni zyrtarë të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren.

Policia do të vazhdojë bashkëpunim të ngushtë me autoritete edukativo-arsimore, si në nivel të drejtorive komunale të arsimit ashtu edhe të drejtorive të shkollave.tvprizreni.info

Gjiganti

Mos i humb

Autostradat, top-prioritet i qeverive të Kosovës

Opoja.net

Bytyqi: Jemi të përkushtuar që të gjithë në Kosovë të përfshihen në arsimim dhe edukim

Opoja.net

Sot lansohet fushata “Të gjithë jemi këmbësorë”

Opoja.net

Takimi Merkel – Haradinaj, vendimtar për taksën dhe vizat

Opoja.net

Përmirësohet moti, sot temperatura më të larta

Opoja.net

Ish-luftëtari i UÇK-së detyrohet t’ua ndërpresë fëmijëve shkollimin (Video)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net