Opoja.net

Lejlekët arrijnë në Opojë

Sot (e merkurë) dy lejlekë janë shfaqur dhe po qëndrojnë ne fushën e Llopushnikut në Opojë, përkatësisht tek livadhet te ‘Guri Llopushnikut’, shkruan Opoja Sot.

Temperaturat e ngrohta deri 27 gradë Celcius që kanë karakterizuar prillin dhe javën e parë të majit në Opojë, i ka joshur lejlekët te cilët kanë ardhur nga zonat bregdetare dhe ja kanë mësyrë Opojës.

Qytetarët qe drejtonin veturat, janë befasuar nga ‘vizitorët’ dhe sapo i shihnin lejlekët në Llopshnik, ndalonin dhe i fotografonin.

Mos i humb

Kosova bëhet me sigurime bujqësore

Opoja.net

Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë

Opoja.net

Kosova anëtarësohet në organizatën ndërkombëtare për ruajtjen e natyrës IUCN

Opoja.net

Ambasada amerikane u kërkon kosovarëve ta ruajnë rrëqebullin

Opoja.net

Thellohet kriza e grurit në Kosovë

Opoja.net

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Opoja.net

Ngritja e temperaturave favorizon fillimin e spërkatjeve në pemishte

Opoja.net

Temperaturat e kësaj jave, favorizojnë krasitjen e pemëve

Opoja.net

Pamje fantastike e natyrës dhe një dreri në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net