Opoja.net
Meka Mish

Mjekët në grevë 24 orëshe, kërkojnë mirëkuptim nga popullata

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, duke u bazuar në vendimin e Këshillit Drejtues të datës 20.12.2018 , njofton publikun e gjerë dhe institucionet relevante të qeverisjes vendore, se më datë 26 dhjetor do të mbahet grevë 24 orëshe në të gjitha institucionet shëndetësore të vendit.

Kërkesat e grevistëve janë kalimi i Ligjit mbi pagat duke u bazuar në amendamentet e FSSHK-së apo Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale dhe të fillojë menjëherë implementimi i ligjit.

Njëherësh, FSSHK kërkon mirëkuptim nga popullata për rastet jo-emergjente dhe apelon që greva të ketë përkrahjen e institucioneve shëndetësorë private.

Mos i humb

Pse nuk bën ta përdorni telefonin gjatë natës

Opoja.net

Nëse e urreni punën që e bëni, ju mund të sëmureni nga zemra

Opoja.net

Shtypja e gjakut dhe dhimbjet e kokës zvogëlohen për 30 për qind nëse e shmangni këtë përbërës

Opoja.net

Si të shpëtoni nga sulmi i zemrës nëse jeni vetëm në shtëpi

Opoja.net

Gjendet mikroplastikë në 90 për qind të kripës për ushqim

Opoja.net

Ushqimet që fshehtazi jua dëmtojnë dhëmbët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net