Opoja.net

NDJESË, O JU NJERËZ, NDJESË

I martuari thotë se sikur t’i kthehesha edhe një herë beqarisë.

Beqari thotë se kur do të martohem dhe të rehatohem.

Pasaniku thotë se si edhe një herë ta shijoj kënaqësinë e qetësisë.

I varfri thotë se sikur të bëhesha pasanik dhe ta jetoja jetën.

Plaku thotë se sikur ta ktheja edhe një herë rininë.

I riu thotë se ku të më kthehet edhe një herë fëmijëria, pa përgjegjësi. I tëri preokupimi im të jetë loja dhe dëfrimi.

Fëmija thotë se kur do të rritem.

I gjalli thotë se sikur të kisha vdekur dhe të rehatohesha nga kjo dynja.

I vdekuri shpreson të kthehet edhe një herë në dynja dhe ta kompensojë atë që i kaloi.

Ndjesë, o ju njerëz, ndjesë! Kur do të ndjeheni me bindje e të pajtoheni me gjendjen që keni?! Mos harro se ti je ai që je!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Mos i humb

Myftiu i BIRK-së Mr. Naim Tërnava mbajti takim me imamët e KBI-së të Dragashit

Opoja.net

Askush nuk e di dhimbjen tënde sikurse Allahu

Opoja.net

A jeni gati, ja kur fillon Ramazani

Opoja.net

Tregim shumë i bukur me veprimin e këtij djaloshi

Opoja.net

Të jetosh sikur gjendesh ballë për ballë me Allahun

Opoja.net

Ndërkohë që kamera hyjnore është në xhirim…

Opoja.net

Operacionet plastike nga këndvështrimi islam

Opoja.net

Domethënia e Israsë dhe Miraxhit në kohën tonë

Opoja.net

E humba edhe një ditë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net