Opoja.net
Meka Mish

Në Dragash po implementojn programin :“Me shkollat për komunitete të sigurta”

Drejtoria e Arsimit në Dragash dhe Organizata e Kombeve të Bashkuar për Migrim (IOM) në Kosovë po implementojn programin :“Me shkollat për komunitete të sigurta”

Programit ka arrtiur të implementohet fal mbështetjes që kemi pranuar nga IOM, zyra në Kosovë. Sipas planit programi realizohet nëpërmjet tri fazave: faza e parë përgatitja e fascilitatorëve të cilët kanë marr njohuritë për programin nga autorët e tij, faza e dytë, shpërndarja e programit te koordinatorët e cilësisë dhe stafi mbështetës i shkollave (psikolog dhe pedagog) dhe faza e tretë shpërndarja e njohurive të fituara te mësimdhënësit e shkollave nëpërmjet koordinatorëve të cilësisë dhe psikologëve.

KG 4

Mos i humb

Sulmohet tekniku medicional në Dragash

Opoja.net

Vidhen para në një shtëpi Dragash

Opoja.net

Dragashi argëton diasporën me Festival folkloriko – burimor

Opoja.net

Është nënshkruar kontrata për zgjerimin e rrugës Zhur-Dragash-Zaplluxhe-Brod

Opoja.net

Theren me thikë dy pylltar në Dragash

Opoja.net

Të mërkuren sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të Dragashit, fatmirësisht pa të lënduar

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net