Opoja.net

Në Dragash po mbahet kursi i Gjuhës Angleze për Turizëm, interesimi është mjaft i lartë

Në lokalet e shkollës fillore “Fetah Sylejmani” po mbahet kursi i Gjuhës Angleze për Turizëm, i cili organizohet nga Bibloteka Publike “Ymridin Çengaj”, në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane dhe Biblotekën Ndërkomunale të Prizrenit.

Kursi po mbahet dy herë në javë nga 90 minuta dhe do të zgjasë për tre muaj. Interesimi për këtë kurs është mjaft i lartë. Në fund të kursit, kursistët e çertifikuar do të mund të punojnë si “tourist guider” në gjithë territorin e Kosovës.

Pritet që aktivitete të tilla të organizohen nga Bibloteka “Ymridin Çengaj” gjatë gjithë këtij viti.

(Foto: American Corner Prizren)

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

 

Mos i humb

Të dielën e mësojmë kush do ta drejtojë LDK-në në Dragash!

Opoja.net

Mësuesi Ymridin Myrtezani pensionohet me një poezi shumë emocionuese

Opoja.net

Sot po bëhet vlerësimi ndërkombëtar TIMSS, me nxënësit e komunës së Dragashit

Opoja.net

Udhëheqësi i sektorit të bujqësisë së Dragashit po qëndron për vizitë studimore në Lubjanë të Sllovenisë

Opoja.net

Me rastin e Ditës së Librit, Qendra e VV në Sharr dhurojnë libra në Biblotekën e Qytetit

Opoja.net

Nxënësit e shkollës “28 Nëntori” në Bresanë mbollën lule për nder te ditës së Tokës

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm të gjuhës angleze prezantuan vendet turistike të Prizrenit

Opoja.net

Fitim Tefiku nga Opoja pjesë e sportit më të ri të Kosovës ” Badminton “

Opoja.net

Janë mbajtur ligjërata nga të rinjet e kuvendit të Dragashit për nder të Javës Ekologjike

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net