Opoja.net

Nënkryetari Sherif Aga dhe stafi i tij morën pjesë në një seminar tre ditor në Mavrovë

Kosova

Nënkryetari Sherif Aga dhe stafi i tij morën pjesë në një seminar tre ditor për ngritjen e kapaciteteve “Zhvillimi i zinxhirit të vlerës në sektorin e turizmit dhe agrobiznesit” në rajonin ndërkufitar Sharr, 9-11 Maj, Mavrovë, Maqedoni. Kjo punëtori për ndërtimin e kapaciteteve u organizua nga SWG – organizimi në kuadër të një projekti të financuar nga Bashkimi Evropian: “Bashkëpunimi Rajonal dhe Rrjetëzimi në Fushën e Zonave Ndërkufitare Rurale dhe Agro-Turistike” Maqedoni – Kosovë – Shqipëri.

Mos i humb

Haradinaj pret në takim lamtumirës ambasadoren e Kroacisë

Opoja.net

Agjencia e Ushqimit asgjëson 21 tonë mish në depon e Bashkësisë Islame

Opoja.net

Halil Kastrati thotë se ka pasur oferta nga partitë politike, por ka vendosur të mos jetë pjesë e asnjë liste

Opoja.net

Qeveria e re duhet ta përshpejtojë agjendën e integrimeve

Opoja.net

Ministri Ismaili publikon videon me rrëfimin e gruas nga Prizreni, që u trajtua nga zemra në QKUK

Opoja.net

Kosova dhe Serbia po shpërfillin thirrjen e QUINT-it

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net