Opoja.net
Meka Mish

Një biçikletë që mund ta përdorni edhe në ujë (Video)

Për çiklistët të cilët nuk duan të ndalen me pedalim vetëm në tokë, tani ata mund të vazhdojnë edhe me një sport ujor.

Një zgjidhje e re dhe e padëgjuar deri më tani, tashmë është në dispozicion. Nga prodhuesit ajo është quajtur Shuttle Bike.

Në thelb, kjo pajisje është një çantë portative që konverton biçikletën tuaj të rregullt në një biçikletë ujore/me pedale që ju lejon të kaloni lumenj dhe liqene.

Kit Shuttle Bike Kit, me të gjitha pjesët e tij, vjen në një çantë të shpinës në dukje të vogël.

Sapo të mbërrini në destinacionin tuaj të ujërave, mblidhni kornizën, bashkoni timonin dhe mbushni pontonet e lundrueshme të verdha.

Pastaj fryni ato me një pompë të veçantë dhe pedaloni sikur me pedale të biçikletës.

Gomat e pasme të biçikletës drejtojnë një rul, i cili drejton një platformë nën rrotat e përparme të biçikletës nëpërmjet një boshti.

https://m.facebook.com/CheddarGadgets/videos/230508750954446/

Mos i humb

Sa lule duhet të vizitojnë bletët për të prodhuar një kilogram mjaltë?

Opoja.net

Si përcaktohet vlera e një diamanti

Opoja.net

Pesë mundësi për të financuar biznesin tuaj edhe nëse nuk keni para

Opoja.net

Njihuni me djaloshin i cili është në gjendje që “automatikisht” të flasë, lexojë dhe shkruajë mbrapsht

Opoja.net

A e dini pse 1 Maji mbeti si Dita e Punëtorëve?

Opoja.net

Hyri në librin e rekordeve Guinness duke e shtyrë automjetin për 100 kilometra

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net