Opoja.net

Një fjalë që të çon në Xhenet

Islame
Një fjalë që të çon në Xhenet

Ka thene pejgamberi alejhi selam:

“Kush vdes duke dëshmuar “La ilahe il-lAllah”

(nuk meriton të adhurohet askush përveq Allahut) me sinqeritet nga zemra e tij, Allahu ia ndalon zjarrit djegjen e trupit te tij.

Në një transmetim tjetër: …do të hyjë në xhennet.

{ “Silsiletil Essahihah” [nr.3355], dhe hadithi eshte i vertete }

Loading...

Mos i humb

Urtësi kuranore

Kushtrim Guraj

Kush e tradhton një musliman kur ai ka nevojë për ndihmë, Allahu do të bëjë që edhe ai të tradhtohet kur të jetë më i nevojshëm

Kushtrim Guraj

O Zot, më jep vetëm atë që është e mirë për mua

Kushtrim Guraj

Mos bëni gjykime të shpejta për njerëzit

Kushtrim Guraj

Njeriu mendjeprehtë dhe i guximshëm humbjen e shndërron në fitore

Kushtrim Guraj

Kush do të jenë të shpëtuar?

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net