Opoja.net
Meka Mish e re

Një fqinje si kjo kurrë mos ju qëlloftë!

Një grua 79-vjeçare u burgos për një muaj në mungesë pasi injoroi paralajmërimet për një “fushatë urrejtjeje” ndaj fqinjit të saj.

Kathleen Neal, 79 vjeç, shpesh ka spërkatur me ilaç për barërat e këqija bimët e fqinjes së saj dhe ka derdhur urinë përmes gardhit.

E moshuara e çuditshme jeton në Leicestershire të Britanisë.

Fushata e saj e frikësimit duke përfshirë thirrje të shumta telefonike me një numër të paregjistruar, ka vazhduar me vite.

Kamerat e sigurisë kapën gruan e moshuar, duke rrëzuar vazot me lule të fqinjes.

Viktima e saj, Susan Brookes, ka thënë më parë se Neal ka bërtitur në vijimësi duke u kërkuar të ktheheshin andej nga kishin ardhur.

Çmimet e shtëpive në këtë zonë janë mesatarisht 400,000 paund.

Ajo injoroi një ofertë të ‘shansit të fundit’ nga një gjykatë e qarkut vitin e kaluar dhe u thirr përsëri në Gjykatën e Qarkut të Nottingham, të hënën duke u akuzuar për nëntë shkelje të reja.

Një urdhër i autoriteteve ndaj gruas në vitin 2016, nuk ndryshoi sjelljen e saj. Kjo u pasua nga dënime financiare, përfshirë një gjobë prej 3500 paund lëshuar në gusht 2017.

KG 2

Mos i humb

Gjysëm shekulli që kur këmba e njeriut për herë të parë shkeli në Hënë

Opoja.net

Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”

Opoja.net

Telefoni, 18 herë më shumë baktere se tualeti

Opoja.net

Momenti kur shmanget tragjedia për një “fije floku”

Opoja.net

Ngarkoi telefonin në xhami, la para dhe një mesazh

Opoja.net

Kujdes si e përdorni bankonatin! Më kurrë mos merrni vërtetim pas transaksionit!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net