Opoja.net
Meka Mish

Njoftim i rëndesishëm nga Komuna e Dragashit, që ti shmangeni situatës me borë

Njoftim i rëndesishëm nga Komuna e Dragashit, që ti shmangeni situatës me borë

Qytetar/e të Komunës së Dragashit – Për shkak të reshjeve të shumta të borës dhe vështirësive në komunikacion ,ju informojmë se, që ti shmangeni situatës me borë duke levizur nga një zyrë në tjetrën ,ju tani mund ti drejtohëni zyrës së Gjendjes Civile më të afërt në komunën tonë për marrjën e dokumenteve të Gjendjes Civile.

Ata që janë në Regjistrin Qendror të Gjendjes Civile e kanë këtë të drejtë ,neve kemi krijuar mundësi edhe për ata që nuk janë në Regjistrin Qendror të Gjendjes Civile,ku juve duhet ti ofroni zyrtarit te GJC të dhënat për verifikim në zyrën më të afërt të komunës së Dragashit ku ai pastaj zyrtarisht i dejtohët zyrës përkatëse ku janë Regjistrat Themeltar të lindjëve,martesave dhe vdekjëve.

Ju kujtojmë se zyrat e Gjendjes Civile gjenden në Dragash,Brodosanë,Llopushnik ,Krushevë dhe Brod.

Kjo vlen deri sa të përmirësohet moti .

Mos i humb

Mbyllet pjesa e parë në barazim, Bullgaria na shënon në fund

Opoja.net

Kryetari Shabani propozon ndarje të mjeteve për pastrimin e deponive ilegale dhe trajtimin e qenve endacakë

Fari Kolloni

Man in subway sings ‘Unchained Melody’, passengers stop in their tracks when they hear his voice

Linda Guraj

Edhe Galatasaray kërkon shërbimet e Vedat Muriqit

Opoja.net

Shpejtoni për në xhenet, ramazani është mundësia

Opoja.net

Google po përdor Gmail për t’i përcjell blerjet tuaja

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net