Opoja.net
Meka Mish

Përfundon sondazhi në Portalin Opoja.net, ja fituesit

“Opoja.net” shpall më të mirët në Opojë për vitin 2015, sondazhi i hapur më 31.12.2015 deri më 03.01.2016 ju dha mundësi vizitorëve për të votuar më të mirët në Opojë gjatë vitit 2015.

Kjo është hera e parë që po mbahët një sondazh në Portalin Opoja.net dhe në Komunën e Dragashit. Jemi munduar të jemi sa më korrekt me votat e lexueseve, mirpo kemi parë se kemi pas edhe disa mangësi, shpresojmë se herave tjera do të mundohemi më shumë në realizimin sa më të drejt.


REZULTATËT PËR MË TË MIRËT NË OPOJË GJATË VITIT 2015

  • Poeti më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Demir Reshiti
  • Sportisti më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Ditëlind Reshiti
  • Artisti më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Ibrahim Skenderi
  • Politikani më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Emin Kolloni
  • Gazëtari më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Demir Reshiti
  • Biznesmeni më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Burim Piraj
  • Këngetari më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Masar Sinani

Gjithësej votues në këtë sondazh që votuan: 149844

Për ti shikuar rezultatët për të gjithë pjesmarrësit KLIKONI KËTU.

Opoja.net do të ndajë MIRËNJOHJE për fituesit e këtij sondazhi.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Mos i humb

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net