Opoja.net
Meka Mish

Opoja.net tash me “Sistem të Reklamave”

Për të menaxhuar reklamat tuaja në mënyrën më të lehtë, Opoja.net tashmë ka vendosur një program të ri në Portalin e saj për ti menaxhuar reklamat tuaj. Programi ka shumë karakteristika për të vënë reklamën në faqet që ju dëshironi, për të menaxhuar reklamuesit, fushatat, parrullat dhe zonat reklamuese të gjitha këto vetëm në pak sekonda.

Programi është krijuar nga një kompani e cila quhet “TunaFish”, dhe është përditësuar vazhdimisht me ide të reja nga dizajneri i Portalit “Opoja.net”, Kushtrim Guraj. Idet e dizajnerit tonë kanë pasur efekte edhe në kompaninë amerikane.

Përveq reklamave normale ky program ju lejon të krijoni  reklama Corner Peel, PopUp dhe ju mund të transferoni reklamën në postime apo faqe tuaj. Programi gjithashtu gjurmon klikimet tuaja, përshtypjet &  CTR të ju japin statistika shumë të pastërta dhe të detajuara.

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë të thjeshtë, të lehtë dhe shumë profesionale për të menaxhuar reklama në web faqen tuaj ky program është ai që ju jeni duke kërkuar !

Portali “Opoja.net” tashmë është duke e përdorur këtë programë dhe për të gjithë reklamuesit tanë nga data 1 prill 2017, mund të marrin rezultate për reklamat e tyre. Klikime, Shfaqje dhe CTR do te vinë tek ju në vetëm pak sekonda sepse gjithqka është e regjistruar tek ne.

Tashmë me “Sistemin Reklamues” ju mund të reklamoni për klikime të reklamës, shfaqje të reklamës apo për ditë të reklamës. Cmimet e reklamave ju mund ti shikoni këtu.

Ju mund të reklamoni edhe produktet e juaja, me programin e ri në hapsirën tuaj reklamuese ne mund të shfaqim disa produkte tuaja !

Statistikat për reklamën ju mund ti merreni në qdo qast, statistika për pajisje, klikime, shfaqje dhe CTR.

Reklamat ju mund ti krijoni me këto programe:

Sistemi Reklamues mund të ju shërbejë edhe webfaqeve tjera (Portale). 

Këtu keni dy mundësi: Të reklamoni ose ti merreni reklamat ?

Ju mund të merreni reklama nga Sitemi Reklamues dhe ti vendoseni në Portalin tuaj ose mund edhe të regjistrohuni apo të arrini ndonje marrëveshje me ne !

Nese ju keni klikime në webfaqen tuaj, ju mund të merreni reklama dhe ato të paguhen për klikimet dhe shfaqjen që marrin tek ju.

© Opoja.net

Mos i humb

Në Dragash u zhvillua turneu i Pehlivanëve

Opoja.net

Konfiskohen disa lopë në Restelicë, u futën ilegalisht brenda Kosovës

Fari Kolloni

Kryetari Shabani: 15 Qershori ditë shprese e gëzimi, kur nga Komuna jonë u larguan forcat serbe

Fari Kolloni

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2019 në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Brenda dy ditësh, Komuna e Dragashit ‘i çon’ mbi 100 mijë euro në Restelicë

Fari Kolloni

Nga 13 e 14 rroga, tani kompania “Meka” edhe sigurim shëndetësor për punëtorët e saj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net