Opoja.net
Meka Mish

Opoja.net zgjedh fotografinë më të mirë për vitin 2018

Këtë vit do të ndryshojmë për të zgjedhur më të mirët e vitit. Vite më parë kemi zgjedhur më të mirët nëpër fusha të ndryshme si: Poetë, Sportistë , Artistë , Politikanë , Gazetarë , Biznesmenë , dhe Këngëtarë . Këtë vit do të zgjidhet fotografia më e mirë e fotoreporterëve nga Opoja.

Këtë vit do ta zgjedhim fotografinë më të mirë të vitit 2018, pjesëmarrës do të jenë të gjithë ata që kanë dërguar fotografi përgjatë vitit 2018 gjithashtu fotografi mund të dërgojnë edhe tani ata të cilët dëshirojnë të marrin pjesë, afati i fundit deri kur mund të dërgoni fotografi është 14.12.2018

Fotografitë mund ti dërgoni në: Facebook , Viber & WhatsApp +38345563059 dhe në email: info@opoja.net).

Zgjedhja e fotografisë më të mira në Opoja.net është duke u mbajtur për here të pare këtë vit dhe do të vazhdojnë edhe vitet në vazhdimë. Portali Opoja.net është medium që më së shumti ka pranuar dhe postuar fotografi të dërguar nga vizitorët dhe lexuesit tanë. Prandaj një garë e tillë është mirë të mbahët çdo vit.

Fituesi i shpallur më fotografinë më të mirë do të fitojë shpërblim.

Në votim mund të marrin pjesë të gjithë vizitorët dhe lexuesit e Opoja.net, votimi do të fillojë nga data 15.12.2018 deri më 30.12.2018.

Zgjedhja e fituesit do të mbahet më datën 31.12.2018. /Opoja.net/

Mos i humb

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në pronën e të dëmtuarit

Opoja.net

Ankohen për punimet – Komuna thotë se janë ngatërruar (Video)

Opoja.net

Ariu mbyt dy viça në fshatin Kapre – Ende sorollatet atypari (Video)

Opoja.net

Nuk mbulohet kanali si duhet nga Zhuri deri në Dragash, automjetët e rënda “ ngulfaten” në të

Opoja.net

E teta, ‘e vërteta’: Shpallen fituesit e tenderit për ujësjellësin kryesor në Dragash

Fari Kolloni

‘Dhia’ është emri shqip i këtij fshati opojan, sipas albanologut që vdiq dje

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net