Opoja.net

Pamje fantastike e natyrës dhe një dreri në Kosovë

Pamje fantastike e natyrës dhe një dreri në Kosovë

Padyshim se bukuritë natyrore në Kosovë nuk mungojnë.

Nëse vendos të shëtisësh në natyrën e Kosovës, do të mahnitesh nga pamjet e bukura të cilat do t’i hasësh me sy.

Por fotografi,  Arian Mavriqi së fundi ka realizuar një fotografi në të cilën shihet një ‘Drer’ dhe një zog i vogël anash, pamje e cila padyshim se të jep një kënaqësi shpirtërore kur sheh diçka kaq të bukur që mund të kapet nga aparati fotografik./Indeksonline/

Mos i humb

Kosova bëhet me sigurime bujqësore

Opoja.net

Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë

Opoja.net

Kosova anëtarësohet në organizatën ndërkombëtare për ruajtjen e natyrës IUCN

Opoja.net

Ambasada amerikane u kërkon kosovarëve ta ruajnë rrëqebullin

Opoja.net

Thellohet kriza e grurit në Kosovë

Opoja.net

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Opoja.net

Ngritja e temperaturave favorizon fillimin e spërkatjeve në pemishte

Opoja.net

Temperaturat e kësaj jave, favorizojnë krasitjen e pemëve

Opoja.net

Arinjtë nga Shqipëria do të vendosen në Zvicër

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net