Opoja.net
Meka Mish

Pensionohet pas 40 viteve si mësimdhënës, Ziqiri Kolloni përshendetët me nxënësit dhe koleget

Pas 40 vitesh punë sistematike, të palodhshme dhe të përkushtuar në arsim, Arsimtari Ziqiri Kolloni i dha fund karrierës së tij si mësimdhënes.

Sot, ai mbushi 65 vjet, i la nxënësit dhe u pensionua. Udhëheqja e shkollës, kolegët dhe nxënësit e tij, por edhe familjar në një manifestim të organizuar me këtë rastin e pensionimit i dhanë Arsimtarit Ziqiri lavdata dhe mirënjohje për punën që e ka bërë dhe për rezultatet që i ka arritur gjatë këtyre viteve.

I urojmë shëndet të mirë dhe pensionim të rehatshëm!

Mos i humb

Qytetarët pastrojnë, Komuna shpenzon: Mbi 65 mijë euro të raportuara si shpenzime për mirëmbajtjen e rrugëve dimërore

Fari Kolloni

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net